GOP – Vállalati folyamatmenedzsment támogatása tárgyú:
Informatikai fejlesztés az Útvasút-Szeged Kft-nél
GOP-2.2.1-08-2008-0144

 
   
     

A hatékonyság növelésének egyik fontos eleme a korszerű informatikai megoldásokkal támogatott ügymenet. A pályázat startégiai céljaiban is megfogalmazottaknak megfelelően a komplex, informatikai rendszer bevezetésének célja, hogy az átfogóan segítse a vállakozást a hatékonyságának növelésében és ezzel a piaci versenyképességének megtartásában.

A projekt során bevezetésre kerül a SAP Business One ERP rendszer, továbbá elektronikus iratkezelő-, csoport -és távmunka támogató, valamint belső portál rendszer is. A fenti rendszerek működtetéséhez beszerzésre kerülnek a szükséges kiszolgáló (szerver) és felhasználói (kliens) számítógépek. A megvalósítás során a szállító szakemberei felmérik a jelenlegi üzleti folyamatokat, kidolgozzák a szükséges funkcionalitást és eljárásokat, installálják és illesztik a rendszereket. Az adatbázisok előállítása és migrálása után a felhasználók oktatás keretében sajátítják el a működtetéshez szükséges információkat.

A projekt kiterjed minden üzleti folyamatra, kezdve a pénzügyi/számviteli nyilvántartásoktól, a dokumentumok és ügyfelek kezeléséig.

 
 
       
         
   

Komplex informatikai projekt keretében cégünk bővítette hardverparkját és lecserélte szigetszerűen működő informatikai rendszereit egy korszerű integrált vállalatirányítási rendszerre, valamint dokumentum kezelő és belső portál , csoport és távmunkát támogató rendszerre, mely megszüntette a többszörös adminisztrációt és lehetővé tette a raktárkészlet kommunikáció optimalizálását, megfelelő vezetői kimutatások készítését és a hatékony és magasabb színvonalú munkavégzést és ügyfélkiszolgálást.

   
         
Minden jog fenntartva ÚTVASÚT KFT: Szeged 2007©